Search

Branding & Positioning Analysis -> Bereik je doel!

Wij maken een plan waarmee jij verder komt. Op basis van jouw input en onze kennis en ervaring gaan wij een slimme strategie bedenken. Geen dik rapport, maar een kort en bondig plan, waarmee jij jouw doel bereikt.


Hoe onderscheid je je van de concurrentie, hoe positioneer je je bedrijf en hoe bouw je een sterk merk? Wat wil je vertellen en wat is jouw unieke story? Wij ontdekken samen wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe we dat uit gaan dragen. Dit geeft energie, nieuwe prospects en nieuwe klanten en ervaringen!

Branding is natuurlijk een populair woord geworden en veel mensen denken dat het vooral om social media gaat. Het gaat veel verder. Het gaat over wat je uitstraalt, online en offline. Wat zijn de belangrijkste waarden van je bedrijf? Is dat je service, je producten die je verkoopt of de meerwaarde die altijd geeft, dat stapje dat je voor je klanten over hebt? Als je je waarden hebt bepaald, dan is het belangrijk om twee kanalen op social media te kiezen, niet meer niet minder voor het beste effect.


Twee dingen zijn heel belangrijk: je expertise en je betrokkenheid. Je wilt graag laten zien waar je goed in bent en je wilt een band opbouwen met je volgers. Wees duidelijk en consistent, het is heel belangrijk dat je met regelmaat de juiste boodschap de wereld in stuurt waar je volgers iets aan hebben. Probeer niet alleen maar te zenden maar probeer ook een band met je volgers op te bouwen door te vragen waar zij behoeften aan hebben of een case te vertellen waarbij je je klant geholpen hebt. Bij branding is het ook belangrijk dat je een uniforme uitstraling hebt in de posts die je maakt zodat het goed herkenbaar is voor je volgers, in een mooie stijl. Je kunt een mooi template maken en een social media agenda zodat je met regelmaat post. En nu gaat het erom! Als je aanstaande klant contact met je zoekt of een product bij je besteld, is het zeer belangrijk dat je service zo mogelijk nog beter is dan wat je uitstraalt op social media.

Zorg voor snelle reactie, een direct aanspreekpunt, goede informatie, mooie verpakking en goede afwikkeling zodat de klant met een tevreden gevoel achterblijft, of beter nog, jou aanraadt bij een ander! Maak je geen zorgen over het aantal volgers. Social Media is nogal vervuild en het aantal volgers lijkt belangrijk maar het gaat om de betrokken en echte volgers. Wat heb je aan 50.000 volgers als die nooit iets bij je kopen of nooit reageren? Het is beter om naar 1000 loyale volgers te streven die regelmatig bij je terug komen en betrokken zijn. Daarom moet je ook weten wie jouw publiek is en waarom ze bij jou kijken.Als ik een mooie post maak voor een advocatenkantoor is dat anders dan een post voor een webshop met de nieuwste voetbal gripsokken. De gene die op de site van het advocatenkantoor kijken hebben meestal een vraag of willen iets weten terwijl degene die voetbalsokken willen kopen, waarschijnlijk via Google zoeken waar de beste voetbal gripsokken zijn voor een fijne prijs. En zo zijn er legio voorbeelden!


Het belangrijkste is dat je uitstraling (en dus branding) het hele jaar door plezierig en aantrekkelijk moet zijn. En daar kun je soms best wat hulp bij gebruiken. Ben jij nieuwsgierig hoe mijn visie op jouw bedrijf voor meer omzet en betrokkenheid kan helpen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en strategiebepaling waarin we de puntjes op de i zetten en een mooie campagne voor je bedrijf maken. Hoe leuk is het om even een frisse wind door je bedrijf te laten gaan voor een frisse uitstraling die energie uitstraalt?

Voor 295,-- ex btw maak ik een mooi strategisch brandingplan voor je.Neem contact op: T: 0611 923 337 of mail me op: service@nextcommunicatie.com Next Communicatie is gevestigd in Rotterdam maar werkt ook veel in Brielle, Vierpolders, Voorne Putten en omstreken. Honingerdijk 41, 3063 BZ Rotterdam, Netherlands

Directions

7 views0 comments

0611923337

©2020 by Next Communicatie. Proudly created with Wix.com