Search

Campagnes die werken!

We ondersteunen organisaties bij hun strategische positionering, profilering en communicatiebeleid. We dragen krachtig bij aan een heldere presentatie van uw visie en missie, doelstellingen en activiteiten. We bouwen doelgericht met een offline en online strategie aan uw merk.


Werkterreinen: - corporate communicatie - interne communicatie - marketingcommunicatie - arbeidsmarktcommunicatie - persbenadering Dit kunnen wij onder andere doen: - vergroten van de naamsbekendheid van de organisatie; - de interne communicatie met en door medewerkers intensiveren; - een verandertraject communicatief ondersteunen.

Het oppakken van een nieuwe stijl voor jouw bedrijf of het verbeteren van de huidige stijl is voor een groot deel afhankelijk van de communicatie tussen jou en de klant. Met de hulp van ons communicatieadviesbureau sturen wij je aan om duidelijk en allesomvattend te communiceren. Van interne memo’s tot het beheren van social media, wij verzorgen ieder aspect van jouw communicatie met de buitenwereld. Een goed gecommuniceerde boodschap wekt interesse en trekt daarmee mensen die door hun nieuwsgierigheid mogelijk nieuwe klanten worden.
Campagnes

Een campagne valt of staat met het bereiken van het beoogde publiek. Wij bedenken concepten voor campagnes die wij – vaak samen met partners – realiseren.

Naast het zelf ontwikkelen en uitvoeren van campagnes schakelen brandings-, activatie-, ontwerp- en reclamebureaus ons in voor het ‘pr-stuk’ van een campagne. Door in een vroeg stadium bij het proces betrokken te zijn, beoordelen wij de campagne op nieuwswaarde en adviseren wij over de campagnestrategie en mediakansen. Hierdoor kunnen onze partners de campagne zo opzetten dat alle mogelijkheden van publiciteit worden benut.

Benieuwd naar onze kennis en ervaring? Die delen we graag via blogs. Ook schrijven we over inspirerende voorbeelden van onder andere creatieve campagnes, guerilla campagnes en best practices.

We combineren on- en offline Draagvlak creëren gebeurt dan wel voor een groot deel online, het is essentieel om ook een fysieke outreach te doen naar je doelgroepen. Met name bij de positionering van gebouwen en ontwikkelingsprojecten op grotere schaal is het belangrijk om alle stakeholders te betrekken.

We ontwikkelen een goede contentstrategie Een betrokken community van fans en ambassadeurs is wat je wil. Met een goede contentstrategie kun je verschillende doelgroepen aan je binden. Het uitvoeren van zo’n strategie wordt vaak onderschat. Ieder kanaal vraagt om zijn eigen aanpak en inhoud op maat. Maar als het goed gebeurt, met veel aandacht voor beeld en authenticiteit, is de opbrengst de investering meer dan waard.

We kijken naar free publicity kansen Free publicity genereren heeft tijd nodig en daarbij zijn de effecten niet altijd direct meetbaar. Maar, redactionele aandacht zorgt voor meer impact dan een advertentie. En PR werkt ‘zaaiend’; het vergroot je naamsbekendheid op de langere termijn, ook al pluk je er niet altijd direct de vruchten van.

We houden de aandacht vast Wij willen mensen langdurig en positief in beweging brengen. We geloven niet in korte pieken, maar in een lange adem. Onze campagnes bestaan daarom uit meerdere pieken en houden gedurende een langere tijd de aandacht vast.

We doen het samen met de achterban Een merk of product valt of staat bij een loyale fanbase. Een sterk merk groeit van binnenuit en wordt liever aangeprezen door enthousiaste ambassadeurs dan door advertenties. Wij bouwen graag met onze opdrachtgevers aan een stevige achterban. Het sleutelwoord is samen.We zetten (urban) influencers in Influencer marketing is een effectieve manier om gerichte doelgroepen te bereiken. Ook in gebiedsontwikkeling kunnen urban influencers belangrijk zijn. Dit zijn ambassadeurs die eigenhandig een gebied of gebouw op de kaart kunnen zetten en daarmee veel impact creëren. BRAND weet hen te vinden en te mobiliseren.

We blijven continu leren en verbeteren Onze campagnes zijn niet in beton gegoten. Door continu te monitoren kunnen we de inzet van middelen bijsturen waar dat nodig is. Zo zorgen we ervoor dat we alles uit een campagne halen wat erin zit: maximaal bereik bij je doelgroepen, maximale impact voor jouw merk, plek of initiatief.

Hoe zorg je ervoor dat mensen blijven kijken, lezen of luisteren? Dat ze in actie komen, hun oordelen bijstellen, een vonk voelen, in de lach schieten, tot aanschaf overgaan? Vaak lukt dat ons door hoofd en buik bij elkaar te brengen. Zodat creatieve, authentieke communicatie ontstaat.

verleidelijk. fris. opvallend.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op: service@nextcommunicatie.com

0 views0 comments

0611923337

©2020 by Next Communicatie. Proudly created with Wix.com