Search

Maar we doen nog meer bij Next Communicatie!


Interviews

Ontroerende anekdotes, meeslepende geschiedenissen, sappige details: goede interviews zijn goud voor jouw corporate story. Met persoonlijke verhalen komen zakelijke onderwerpen tot leven. Interviews dus je medewerkers, klanten, CEO’s, oprichters, iedereen. En vertel een goed verhaal. Die verhalen zijn er al, maar wij halen ze boven water. Je kunt de interviews gebruiken op je website, in blogs, (digitaal) personeelsblad of social media.

Persberichten

Open jij een nieuw filiaal? Breng je een product op de markt, of lanceer je een dienst? Dat moet de hele wereld weten. Persberichten zijn daar nog steeds het juiste middel voor. Free publicity is hotter dan ooit. Bij Next Communicatie schrijven we persberichten die opvallen tussen de rest. Zodat de journalist die hem in zijn mailbox krijgt er wel iets mee móét doen.

Nieuwsbrieven

E-mailmarketing is nog steeds een van de meest effectieve middelen om klanten te bereiken. Hoe je de inboxoorlog wint? Met een originele nieuwsbrief. Zelf geen tijd om die iedere week of maand te maken? Goed nieuws: wij bieden een complete nieuwsbriefservice. Zelfs inclusief opmaak in Mailchimp als je dat wilt. Sluit een nieuwsbrief-abonnement af, dan doen wij de rest.

Flyers en brochures

Wist je dat mensen gemiddeld maar drie seconden naar een flyer kijken? Het ontwerp moet goed zijn en de tekst moet meteen pakken. Anders beland hij hoogstwaarschijnlijk onderin de kattenbak. Natuurlijk weten we bij Next Communicatie prima hoe we dat voorkomen en doen we graag onze stinkende best voor een hoge conversie.

#organization #goodworkhabits

0 views0 comments

0611923337

©2020 by Next Communicatie. Proudly created with Wix.com