Search

Journalistieke producties voor de zakelijke markt

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Een frisse look geven, een nieuwe onderneming of tak belichten of het verhaal achter het bedrijf en de medewerkers vertellen? Dan is een mooi journalistieke productie precies wat u zoekt en voor ogen heeft.

Next Communicatie is al 25 jaar expert in het maken van prachtige journalistieke producties, zowel voor print, online of video. We werken samen met een aantal goede journalisten die uitstekend een verhaal weten te vertellen in print of de bedrijfscultuur goed naar buiten brengen en de vertaalslag kunnen maken tussen het vakjargon en de toekomstige klant of stakeholder. In geschreven vorm of een video, voor social media, de website of wat u graag wenst. Een interview, een klant review, een nieuwe brochure, een magazine met interviews met medewerkers, klanten, prospects en stakeholders.

Wij zijn een fullservice journalistiek en communicatie adviesbureau waaronder o.a. schrijven, fotograferen, consultancy en filmen voor de zakelijke markt onze expertise is.


Op elk gewenst moment van de dag, leveren wij via een mix van media (print, internet, database en events) nieuws, storytelling en achtergrond reportages. Next Communicatie is bekend binnen de doelgroep van ondernemende mensen, die actief, werkend, mobiel en nieuwsgierig zijn. Of het nu een interview is met Margiela Missoni, David de Rothschild, de directeur van de onderneming, uw leverancier in het buitenland of met onze bondscoach, onze ervaren journalisten doen niet anders en leveren kwaliteit!

Voor de zakelijke markt bieden wij verschillende diensten aan op het gebied van fotografie. We werken met verschillende fotografen voor de zakelijke markt en kijken altijd eerst naar de wensen van de klant en wat goed bij de onderneming past. Fotografie of film bevatten verschillende vormen van reportage- en portretfotografie op locatie en in de studio.
Voorbeelden die wij in het verleden hebben gedaan:


Journalistieke producties

Voor media, instellingen en bedrijven maken wij journalistieke portretten en beelden met een actueel karakter. Deze beelden maken wij op eigen initiatief en op verzoek, vaak voor een specifieke publicatie. Te denken valt aan beelden voor uw relatiemagazine, met daarin editorials, interviews, artikelen en columns. Of wordt u gevraagd voor een interview bij een bekende krant of magazine? Ook daar kunnen we u bij helpen: denk aan de voorbereiding, de redactie enzovoorts. Ook bij commerciële teksten kunnen wij de fotografie verzorgen.
Bedrijfsreportages

Wilt u uw bedrijf of instelling visueel onder de aandacht brengen van uw doelgroepen? Uw relaties laten zien hoe u werkt of wat de mogelijkheden zijn van uw dienst of product? Via een (online) magazine of op uw website? Of wilt u een samenhangende serie beelden van uw organisatie voor een publicatie? Het is altijd fijn om goede stockbeelden met eenduidende fotografie in uw database te hebben. Wellicht is een bedrijfsreportage dan een goede oplossing voor u. In overleg met u maken wij een beeldverhaal over uw organisatie, die u in de media kunt gebruiken.
Evenementenfotografie

Heeft u een conferentie of symposium, bedrijfspresentatie of -uitje? Voor uw organisatie juist de momenten waarop u zich aan de wereld laat zien. Door dit op een betrokken en juiste wijze vast te leggen weten wij het rendement van uw activiteit te vergroten. U beschikt immers over beelden waarmee u uw bedrijf kan laten zien aan uw relaties.
Jarenlang hebben we verslagen geschreven over vergaderingen, events, beurzen en nieuwe prodcutlanderingen en nu doen we dat ook vaak in combinatie met video of film. Super leuk aandenken en ideaal te delen op social media!
De journalisten bij Next Communicatie schrijven over en voor mensen, over hun passie, wat hen bezighoudt, hun ervaringen, ambities, actualiteiten, nouveauteiten en alles wat u bezig houdt. Verhalen die raken, de ene keer een korte clip op social media, de andere keer een schitterend interview in een magazine. Belangrijk om een goed gevoel te hebben als het om een persoonlijk portret gaat. Maar ook achter een bedrijfsbrochure steekt een verhaal en dat communiceren wij met de grootste zorg. Altijd.
Een goed journalist is grondig voorbereid, ingelezen en stelt de juiste vragen om juist die aspecten naar boven te krijgen die uw onderneming speciaal maakt. Een goed journalist luistert, observeert en weet het ook nog eens te vertalen naar papier. Of een goed script te schrijven voor tv, film of video. Op de hoogte met de actualiteit en maatschappelijke maatstaven vangt zij de relevantie op papier of film.


Next Communicatie heeft meer dan 25 jaar ervaring met interviewen voor tijdschriften, kranten en tegenwoordig ook voor websites, tv en social media kanalen. Achter elke onderneming zit een mooi verhaal en wij brengen dat graag naar buiten.


Wij schrijven teksten voor onder meer websites, tijdschriften, brochures en handouts. Teksten met een boodschap voor een specifieke doelgroep. Teksten die duidelijk en toegankelijk zijn, of het nou om een journalistiek artikel gaat of een wervende advertorial.

Voor vragen, opdrachten of offertes kunt u ten aller tijden contact opnemen: info@nextcommunicatie.nl of telefoon: T: 0181 35 65 60.

3 views0 comments

0611923337

©2020 by Next Communicatie. Proudly created with Wix.com