Search

Wat is jouw communicatie vraagstuk?
Vaak loop je er al een tijdje mee rond maar weet je nog niet helemaal hoe je het moet formuleren. Het is een onderbuik gevoel dat nog even tijd nodig heeft om tot uiting te komen. Maar het is er wel. Je bent druk bezig met je bedrijf, klanten, medewerkers of juist je baan of afdeling goed op poten te zetten. Vaak spelen gedachten als hoe sluit ik nog beter aan bij mijn klanten, collega's, publiek door je hoofd en denk je ook aan de nabije toekomst. Kunnen we op deze manier verder, hoe vind ik nieuwe potentiële klanten of kan ik nog meer diensten bij mijn huidige klanten aanbieden. Hoe kan ik nog beter helpen, hoe word ik nog beter zichtbaar en hoe genereer ik of mijn afdeling nog meer winst. En ga zo maar door.


We hebben de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet:

  • Hoe zet ik mijn bedrijf beter op de kaart zodat ik meer klanten krijg?

  • Hoe bedien ik mijn klanten nog beter?

  • Hoe haal ik nog meer winst uit mijn product of service?

  • Waar vind ik mijn potentiële nieuwe klanten?

  • Hoe breng ik mijn expertise of nieuwe project goed naar buiten?

  • Wat is het moment om over mijn project of product te gaan communiceren met de buitenwereld?

  • Moet ik de traditionele reclame en marketingtools gebruiken of kunnen we beter wat anders proberen?

  • Wie doet social media en hoe moeten we dat precies aanpakken?

Het kan nog wel eens overweldigend zijn, alle vragen waar je mee rondloopt, en daar kunnen wij je mee helpen!Samen met de klant zoeken we naar het antwoord op zijn of haar vraag. Daarvoor zetten we tools in op het gebied van marketing en communicatie. Omdat elke puzzel weer anders is, lopen we met elke klant een poosje samen mee. Soms in enkele gesprekken, soms tijdens een brainstormsessie, soms door het projectleiderschap op ons te nemen en het project uit te voeren. Denk dan aan een mailing, flyer of brochure maken, advertenties regelen, interviews plannen door in het regionale nieuws te komen, je social media te stroomlijnen maar ook je productinformatie en website teksten goed SEO te maken zodat je goed gevonden wordt. BRAINSTORM SESSIE Je bent prima op weg, maar wilt even een externe naar je tekst laten kijken. Laat je eigen tekst, brief of plan checken... Een second opinion is altijd fijn, vooral door iemand die ervaring heeft. Wij kijken met je mee en hebben misschien nog wel leuke suggesties die niet te veel kosten zodat jouw bedrijf of plan weer even een boost krijgt.

ADVISEUR / TEKSTSCHRIJVER Jullie zijn te klein om een eigen marketingcollega, redacteur of communicatieadviseur in dienst te nemen en daar zijn wij voor! Je kunt ons op uurbasis of projectbasis inhuren en wij zijn razendsnel en efficiënt. Probeer het maar eens drie maanden en kijk of je resultaat ziet! Gegarandeerd, want je beleid is consistent en je brengt steeds nieuwe output of nieuws in de online of offline wereld. Laat van je horen!

STRATEGIE OF CAMPAGNE Bij nieuwe producten en services, trainingen, vacatures of kleine events van je organisatie is het belangrijk hoe je communiceert, welke uitstraling je kiest en welke activiteiten je ontplooit om gezien te worden. Bel ons voor een goede begeleiding, nieuwe ideeën en fijne adviezen.

DROMEN REALISEREN Een nieuwe stap in je carrière, wel of niet voor jezelf beginnen, je bedrijf nu écht naar een hoger plan brengen: je kunt ervan blijven dromen, of er helemaal voor gaan. Met de juiste steun, tips en advies. Houd deze blogs dus in de gaten, we helpen je graag met leuke ideeën, tips en advies. Of bel ons en plan een sessie in, vanaf € 295,-- maken wij een mooi plan voor je en kunnen we je helpen te groeien!
Hartelijk groet,


Esther Kreukniet

5 views0 comments

0611923337

©2020 by Next Communicatie. Proudly created with Wix.com