Search

Tekst laten schrijven door een bureau


Een bureau tekst voor je laten schrijven? Maar hoe vind je het juiste tekstbureau? Met tekstschrijvers / copywriters die precies begrijpen wat je bedoelt? Dat kan lastig zijn! Wij zijn een communicatiebureau met een team van ervaren tekstschrijvers. We helpen je graag met het schrijven van professionele teksten voor bijvoorbeeld jouw website, magazine of brochures.

Van SEO-teksten en whitepapers tot conceptmatige teksten voor campagnes. En dat schrijven doen we vanzelfsprekend met plezier en enthousiasme! Zolang jij tevreden bent en we jouw lezers maar kunnen prikkelen met de juiste teksten.

SEO-teksten

Next Communicatie optimaliseert bestaande teksten en schrijft nieuwe SEO-teksten, gebaseerd op zoekwoorden. Zo verschijnen jouw pagina’s hoger in de zoekresultaten. Daarbij houden we nadrukkelijk rekening met je doelgroep, doelstellingen en online leesgedrag, zodat bezoekers ook echt klanten worden. Anders heb je er nog niets aan.

Teksten voor acties en campagnes

Tekstschrijven voor acties en campagnes vraagt extra creativiteit van een tekstschrijver. De teksten zijn beknopter en een pakkende koptekst in combinatie met beeld moet in kort tijd voor de juiste stopkracht zorgen.

Tekstschrijven voor magazines en brochures

Voor brochures kun je jouw basistekst door onze tekstschrijvers laten redigeren. Of een van onze tekstschrijvers schrijft op basis van jouw input een geheel nieuwe tekst. Next Communicatie maakt verschillende magazines, gericht op zowel zakelijke doelgroepen als consumenten. Onze tekstschrijvers nemen je daarbij alles uit handen. Zo nemen ze interviews voor je af en werken in korte tijd de verschillende artikelen uit tot mooie verhalen.

Wil je een nieuw magazine laten maken? Dan schrijven onze tekstschrijvers samen met één van onze vormgevers een voorstel voor een aantrekkelijke bladformule.

Vacatureteksten schrijven

Met een trefzekere vacaturetekst wil je potentiële kandidaten op de juiste manier verleiden om bij jou te komen solliciteren. Dat vraagt om een goede opbouw en inhoud van jouw vacatureteksten. De tekstschrijvers van Next Communicatie hebben veel ervaring met (her)schrijven van vacatureteksten en geven er trainingen in. Laat eerst eens één vacaturetekst herschrijven…en kom erachter of het werkt!

Tekstschrijvers van Next Communicatie schrijven teksten voor:

Websites– SEO-teksten die gevonden wordenCampagnes– Concept- en actiematige tekstenMagazines en brochures– Langere teksten en interviewsKlantcases– Jouw klant aan het woordNieuwsbrieven– Houd je klanten op de hoogteBlogs en artikelen voor jouw contentmarketingVacatureteksten– Wervingsteksten met overtuigingskrachtProductomschrijvingen voor webshops – heel belangrijk om gevonden te worden

Heb je zelf al een heleboel goede ideeën die je dit jaar echt eens wilt vormgeven? In 2020 gaat het gebeuren namelijk, dus laten we sparren hoe jouw bedrijf goed zichtbaar wordt!

Neem contact op – adresgegevens:

Next Communicatie

Seggelant-Noord 7G 3237 MG, Vierpolders

Kvk nummer: 24373313 IBAN: NL80ABNA0496237055 BTW: 178812560B01

T: 0181 35 65 60 E: service@writinggirl.nl

#clientsatisfaction #customerengagement

0 views0 comments

0611923337

©2020 by Next Communicatie. Proudly created with Wix.com