Search

Wil jij vooruit met je bedrijf?

Updated: Sep 14, 2020


Waarschijnlijk wel, maar ontbreekt het je aan tijd, ondersteuning of een goede visie om net even dat extra stapje te kunnen maken. Next Communicatie kan je op weg helpen om je op het juiste pad te brengen en je missie te voltooien. Hoe? Door samen met jou een strategisch marketing of communicatie plan te maken waar je de komende jaren mee vooruit kunt. Door de juiste doelgroep te bereiken, meer sales te genereren of je bestaande klanten een nieuwe impuls te geven. En dat kan soms eenvoudig door weer eens van je te laten horen met nieuwe website teksten, goede zakelijke blogs, een goede social media campagne, leuk persbericht of marketing campagne. Wat jij maar voor ogen hebt, en stap voor stap. Ik wil graag jouw sparringspartner zijn en samen maken we een mooie analyse hoe en waar jouw bedrijf zou kunnen groeien. Met een frisse energie consistent in lijn van jouw bedrijf.Heb je er zin in? Voor € 295,-- (ex btw) kom ik kennismaken en schrijf ik een strategisch plan voor je met frisse inzichten. Next Communicatie is een communicatie, marketing en journalistiek adviesbureau dat sinds 1998 inspirerende oplossingen biedt aan onze klanten in regio Rotterdam.

Of je nu zelfstandig ondernemer bent, een bedrijf hebt, vernieuwing zoekt of wat extra hulp kunt gebruiken binnen je organisatie, Next Communicatie biedt de helpende hand. Zoek je professioneel advies voor de communicatiestrategie, prikkelende marketingplannen of juist een kickass tekstschrijver? Next Communicatie motiveert jou en levert de juiste diensten, binnen een snelle tijd.


Wij helpen je om campagnes uit te stippelen en deze perfect uit te voeren. Dat betekent met jouw boodschap het gewenste doel bereiken. Er zijn daarbij uiteenlopende manieren om je boodschap over te brengen. Denk aan traditionele advertenties, maar ook aan content, marketing, een event, tentoonstelling, presentatie, tijdschrift, website, documentaire, animatie filmpje, video of mobiele applicatie. Wij begrijpen dat het soms te duur is om een communicatiespecialist in vaste dienst te nemen en daarom bieden wij tal van praktische oplossingen om je doel te bereiken.
Next Communicatie brengt frisse ideeën en nieuwe oplossingen. Met een berg aan ervaring en originele invalshoeken gaat Next Communicatie net even verder waar anderen stoppen. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden zet het bureau daarnaast diverse mediaprofessionals in voor het uitvoeren van specifieke opdrachten. Doorzetten is ons motto en een positieve aanpak onze visie. Let’s make a difference!


Next Communicatie is gevestigd in Vierpolders op industrie terrein Seggelant en werkt voor vele bedrijven op Voorne Putten, Europoort en regio Rotterdam.

Next Communicatie - Voor ijzersterke concepten


Hartelijke groet en goede zaken,


Esther Kreukniet,

Honingerdijk 41 3063 BZ Rotterdam T 06 11923337 service@nextcommunicatie.com www.nextcommunicatie.com


11 views0 comments

0611923337

©2020 by Next Communicatie. Proudly created with Wix.com